Chika og Fujis side

En hundeblogg. her vil jeg skrive om det å få en hund nr.2 i familien, både positivt og negativt. Vi har en Shiba-tispe på 2,5 år og får en hann på 8 uker. Dette kan nok by på både gleder og forviklinger, og de erfaringene ønsker jeg dele med andre. Legg gjerne igjen kommentar på bloggen min.

Name:
Location: Hakadal, Norway

Sunday, November 19, 2006

Nå har vi vært og besøkt valpen vår. Den er så søt. Bare 2 uker til vi skal til oppdretteren og hente hjem Fujitaro. Vi gleder oss sånn til det! Skal legge inn bilder av han her.
Bur, seng, vann-og matskål er kjøpt, og står klart til Fuji. Tror vi kommer til å kalle Fujitaro for Fuji, men ikke sikkert ennå.

Tuesday, November 14, 2006

Linker til Shiba- og andre hundesider

Norske:
www.shiba.no
www.norskshibaklubb.com

Svenske:
www.shibainfo.com

Oppdrettere:
www.stammlocks.com
www.litenhund.com

Diverse:
www.oslo-hundeskole.no

Monday, November 13, 2006

Nedtelling

Nå er det "bare" 4 dager til vi får se vår kommende voffs. Drar til Sverige på lørdag og skal bo hos oppdretteren til søndag. Har en utrolig flott oppdretter som stiller opp og svarer på alle våre spørsmål (som ingen ende tar). Blir vanskelig å dra hjem igjen uten å ha med Fujitaro, men da er det bare 2 uker til vi atter en gang skal tilbake for å hente han.

21 dager igjen til han er vår.....

Sunday, November 12, 2006

Chika



Sånn ser altså jeg ut. Er jeg ikke fin? Jeg er ekstremt kosete, så der viker jeg nok litt fra å være en typisk shiba tror jeg. Beste jeg vet er å ligge i midten av senga og bli strøket på magen og bak øre samtidig....da koser jeg meg og lager kose-lyder.

Ventetiden

Hei.
I denne bloggen vil vi skrive litt om det å få en valp i huset, om hvordan det fungerer med to shibaer under samme tak, matmors frustrasjoner og matfars optimistiske tanker og mye mye mer.

Vi har en shiba, Stammlocks Chika på 2,5 år, og om 3 uker får vi en til, Stammlocks Fujitaro som nå er 5 uker. Han bor fortsatt hos oppdretteren, og vi gleeeeeder oss til å hente han. Til helgen, nøyaktig 6 dager tar vi turen til Sturefors i Sverige for å hilse på Fujitaro. Ååååååå tiden går såå sakte når man venter....

I går var vi på Hundelivsmessa på Exporama og kjøpte ny seng, nytt bur og nye vann-og matskåler. Alt skal være på plass når vi får den nye voffsen hjem til oss.

Chika var en ekstremt over-aktiv valp, så jeg håper og tror at Fujitaro vil være littebittegranne roligere..... blir spennende å se hvordan de to hundene går sammen. Det er nettopp det vi skal skrive om i denne bloggen.

Vi har lest mange aktuelle innlegg/diskusjoner på www.shibainfo.com og www.shiba.no, og fått råd og tips.

Hvis noen har kommentarer på det vi skriver i bloggen vår, så er det bare å kommentere i vei.

Hilsen Ingrid, Bjørn, Chika og snart Fujitaro.