Chika og Fujis side

En hundeblogg. her vil jeg skrive om det å få en hund nr.2 i familien, både positivt og negativt. Vi har en Shiba-tispe på 2,5 år og får en hann på 8 uker. Dette kan nok by på både gleder og forviklinger, og de erfaringene ønsker jeg dele med andre. Legg gjerne igjen kommentar på bloggen min.

Name:
Location: Hakadal, Norway

Tuesday, January 30, 2007

For no`herk.


For no`herk. Mamma har tredd på meg noe som ligner en umoderne lampeskjerm.
"Ungdom nå til dags" sies det, men de "gamle" er heller ikke noe bedre.
Chika og Fuji har hatt en litt hefig lek, så Fuji har fått et sår på øret...... Chika tenker nok som så at det er ikke hennes feil at øret til Fuji satt fast mellom tenna hennes.....
Såret klør siden det har begynt å gro, og Fuji klør med både forlabbene og baklabbene når han kan. I dag var vi hos veterinæren og kjøpte en "skjerm" som han kan ha rundt hodet. Deeet var ikke morsomt å ha på iallefall. Fuji tenker nok: "Pyton. For no`herk. Jeg får jo ikke klødd meg jo, den skjermen er i veien hele tiden".
Vi setter på han skjermen når han er i klø-humør og så bruker vi Aselli sårsalve der hvor han har klødd vekk pels og hvor såret er. Vet`en mener at såret vil gro ganske fort når han ikke klør på det.

Friday, January 26, 2007



Er jeg ikke flott??? Jeg har en hale som er utrolig fin (syns iallefall mamma og pappa), og som jeg tror er etter standarden for shiba. kommer til å bli en flott hann jeg!!!



Bildet viser en heller most Fuji med Chikas labber som presser han ned mellom sofaryggen og pappa.





Huff så sløv jeg er. Nå er det lenge siden jeg har skrevet her.........

jeg lagde denne bloggen for å skrive om min erfaring med shiba og om det å ha 2 hunder.

Å ha to hunder har gått mye bedre enn jeg hadde trodd. chika og fuji er gode venner, de leker og herjer, de biter hverandre i halen, de passer på hverandre, de koser og de sover side-om-side.

et par ganger har vi hatt "bråk" og det har vært i forbindelse med at de har fått godbiter. chika har da ikke godtatt at fuji har fått godbiter også.

chika godtar fuji som et familiemedlem, og det har hun nok egentlig gjort siden dag én. hvis de er fra hverandre, leter de etter den andre rundtomkring i leiligheten og piper. de tar vare på hverandre og passer på at den andre har det bra. da vi fikk fuji var han veldig redd for labbene sine, og han vrælte da vi tok han på labbene. chika kom da løpende for å se hva vi gjorde for no` galt med fuji.....hihi. det er gøy å følge med på hundenes kommunikasjon.