Chika og Fujis side

En hundeblogg. her vil jeg skrive om det å få en hund nr.2 i familien, både positivt og negativt. Vi har en Shiba-tispe på 2,5 år og får en hann på 8 uker. Dette kan nok by på både gleder og forviklinger, og de erfaringene ønsker jeg dele med andre. Legg gjerne igjen kommentar på bloggen min.

Name:
Location: Hakadal, Norway

Sunday, November 12, 2006

Ventetiden

Hei.
I denne bloggen vil vi skrive litt om det å få en valp i huset, om hvordan det fungerer med to shibaer under samme tak, matmors frustrasjoner og matfars optimistiske tanker og mye mye mer.

Vi har en shiba, Stammlocks Chika på 2,5 år, og om 3 uker får vi en til, Stammlocks Fujitaro som nå er 5 uker. Han bor fortsatt hos oppdretteren, og vi gleeeeeder oss til å hente han. Til helgen, nøyaktig 6 dager tar vi turen til Sturefors i Sverige for å hilse på Fujitaro. Ååååååå tiden går såå sakte når man venter....

I går var vi på Hundelivsmessa på Exporama og kjøpte ny seng, nytt bur og nye vann-og matskåler. Alt skal være på plass når vi får den nye voffsen hjem til oss.

Chika var en ekstremt over-aktiv valp, så jeg håper og tror at Fujitaro vil være littebittegranne roligere..... blir spennende å se hvordan de to hundene går sammen. Det er nettopp det vi skal skrive om i denne bloggen.

Vi har lest mange aktuelle innlegg/diskusjoner på www.shibainfo.com og www.shiba.no, og fått råd og tips.

Hvis noen har kommentarer på det vi skriver i bloggen vår, så er det bare å kommentere i vei.

Hilsen Ingrid, Bjørn, Chika og snart Fujitaro.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home