Chika og Fujis side

En hundeblogg. her vil jeg skrive om det å få en hund nr.2 i familien, både positivt og negativt. Vi har en Shiba-tispe på 2,5 år og får en hann på 8 uker. Dette kan nok by på både gleder og forviklinger, og de erfaringene ønsker jeg dele med andre. Legg gjerne igjen kommentar på bloggen min.

Name:
Location: Hakadal, Norway

Saturday, December 16, 2006"Her er jeg nesten 9 uker gammel. Er jeg ikke nusselig?"

Nå har Fuji vært hos oss i 2 uker og vi stortrives. Hvorfor har vi ikke kjøpt en shiba til for lenge siden??? Den voksne hunden, Chika, har blitt roligere og hun har inntatt mamma-rollen med glans. hvis Fuji piper, er hun der.Hvis han gråter, er hun der. Hvis han får mat, er hun der. Hun passer på han og hun savner han. Nå Fuji er borte (på luftetur eller hos mormor og morfar eller farmor og farfar), blir Chika urolig,vandrer rastløst rundt og lurer på hvor han er.

Å gå tur en en morsom greie. En voksen hund som ikke er altfor flink til å gå i bånd, og en valp som virrer rundt omkring blir fort til en "floke". heldigvis er de flinke mesteparten av tiden, men for min mann som bare har én arm (amputert den andre) så kan det nok bli litt av en utfordring. hehe. vi tar det med et smil.

vi er så priviligerte som har to så flotte hunder.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home