Chika og Fujis side

En hundeblogg. her vil jeg skrive om det å få en hund nr.2 i familien, både positivt og negativt. Vi har en Shiba-tispe på 2,5 år og får en hann på 8 uker. Dette kan nok by på både gleder og forviklinger, og de erfaringene ønsker jeg dele med andre. Legg gjerne igjen kommentar på bloggen min.

Name:
Location: Hakadal, Norway

Monday, March 12, 2007

Valpekurs 4

I dag var det bruksdag i Maridalen med grunnkurs og valpekurs på Oslo Hundeskole. Mamma, pappa, Helga, Arnfinn, Lars Henrik, Bjørn og jeg og selvfølgelig hundene stilte opp.
Det var trening på søk, vi løp inn i skogen og hundene skulle prøve å finne oss. første gang var han litt mer opptatt av å gjøre naturens plikter, men han fant da han var ferdig med det. andre gangen løp vi litt unna der vi var første gangen, og han løp direkte til det stedet vi var tidligere.

Så var det grilling og noe varmt på termosen.....

Og så kom høydepunktet for dagen: Hundesprinten.
Hver bruksdag (1 per kurs), er det hundesprint. alle hundene stiller seg bak en startstrek, instruktøren holder hunden, eieren løper at han har mens han roper og hoier og skriker på hunden. når eier er nesten i mål, slipper instruktøren hunden som da skal løpe etter eieren....det gikk bra for noen.....og ikke fullt så bra for andre....hehe. noen av hundene løp feil vei eller bort til andre hunder den så på veien. Veldig gøy.
Av valpene så kom en annen Shiba Inu-tispe på 7 mnd på 3. plass, Fuji på 2.plass og en boxer på 1. plass.
Da Chika gikk på Valpekurs, deltok også hun i hundesprinten. Hun kom da på 2.plass og tapte for en boxer som fikk 1.plass. Disse hersens boxerne. Dette må vi gjøre noe med! Revansj!!!!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home